fbpx

Ipari gáz ára

Azaz mennyibe kerül 1 m3 gáz
az üzleti fogyasztók számára?

Minden egyetemes szolgáltatásra nem jogosult felhasználó, mint például az ipari termelők, vagy a szálláshely üzemeltetők (de a sort még sorolhatnánk) a versenypiacon kénytelenek beszerezni a számukra szükséges földgázt, hogy biztosítani tudják technológiai működésüket, vagy fűtési igényüket. A földgáz molekula díja (ipari gáz ára), mint minden tőzsdén jegyzett terméké folyamatosan változik, ezért nem mindegy, hogy mikor és hogyan, valamint milyen szerződéses feltételekkel is történik a földgáz beszerzése.

Jelen oldalunknak a célja az, hogy bemutassuk az aktuális fogyasztói molekula díjakat (ipari gáz ára), az egyéb fogyasztókat terhelő díjakat, valamint a hatályos rendszerhasználati tarifákat.

Az oldalt rendszeresen frissítjük árprognózisunkkal és az energiapiacokat érintő legfontosabb hírekkel. Utoljára frissítve: 2022.08.01.

Jelen oldalon a következőkrők informálódhat

Ipari gáz ára, azaz a versenypiaci földgáz molekula díja

Az ipari gáz ára a kereskedővel megállapodott díj, mely az elfogyasztott földgáz mennyisége után fizetendő. Az egységár mértékegysége lehet Ft/kWh, Ft/MJ, vagy Ft/m3. 

A következő molekula díj prognózisaink a 2022/2023-as gázévre (2022.10.01. – 2023.09.30.) és a 2023. naptári évre vonatkoznak, fix áras szerződéses konstrukciót feltételezve. Fix áras szerződéses konstrukció esetén a szállítási időszak alatt végig állandó a szerződéses fogyasztói ár.

2022. augusztus 1.-én:

 • 2022/2023-as gázévre molekula díj prognózisunk: 80,7 – 100,7 Ft/kWh (24,8 – 31 Ft/MJ)
 • 2023.-as naptári évre molekula díj prognózisunk: 71,9 – 91,9 Ft/kWh (22,1 – 28,3 Ft/MJ)

Fontos ismertetnünk, hogy a fogyasztói molekula díj (ipari gáz ára) minden felhasználó esetén más, hiszen a kereskedői árazás egy komplex, több tényezős folyamat, ahol többek között elemzésre kerül a fogyasztó historikus fogyasztása (ha rendelkezésre áll, akkor az órás fogyasztási görbéje), pénzügyi kockázati besorolása, és a vállalt szerződéses feltételei.

Nem mindegy, hogy cége mikor szerződik és milyen feltételekkel!

Szakértőink ismerik a fogyasztói árak összetételét, így tudjuk, hogy milyen intézkedésekkel optimalizálhatóak az egyes kereskedői kockázati felárak/prémiumok annak érdekében, hogy a lehető legjobb árat érjük el ügyfeleinknek. Emellett folyamatosan követjük a főbb gáztőzsdéket, energiapiacokat és tájékoztatjuk ügyfeleinket, mert tudjuk, hogy a jól időzített szerződéskötéssel rengeteget lehet megspórolni a jövőbeli földgáz költségeken.

Energiabeszerzési szolgáltatásunkkal célunk
a vállalatok földgáz költségeinek és kockázatainak csökkentése!

Legfrissebb energiapiaci hírek, amik befolyásolják a földgáz árát

 • Orosz-Ukrán háború kapcsán szinte minden hírre mozdul a piaci árazás.
 • 2022.07.20. továbbra sem jelent meg az energiavészhelyzet és a rezsicsökkentés módosítási rendelet/határoztat a Magyar Közlönyben, így a részletszabályok még nem ismertek.
 • 2022.07.19. a Reuters több forrásból is úgy értesült, hogy csütörtökön, azaz július 21.-én a terveknek megfelelően újraindul a szállítás az Északi Áramlat 1 gázvezeték páron. A délután 4 órakor megjelent hír hallatán azonnal 15%-kal csökkent a következő gáz fogyasztói árát meghatározó winter22 gáztermék árjegyzése a holland TTF gáztőzsdén.
 • 2022.07.18. Ursula von der Leyer, az Európai Bizottság vezetője Azerbajdzsánba látogatott, hogy egyezményt kössön az Európába szállított azeri gáz szintjének jelentős emeléséről. Az azeri gáz csillapítaná az Oroszországtól való közvetlen függést, ezzel növelve az EU ellátásbiztonságát.
 • 2022.07.16. az orosz Gazprom hivatalos levélben felkérte a SIEMENS csoportot, hogy készítsenek elő minden olyan dokumentumot, ami lehetővé teszi a Kanadában karbantartáson átesett gázturbinák Oroszországba (Portovaya) szállítását. A turbináknak kulcsszerepük van abban, hogy műszaki szempontból visszaállhasson a korábbi teljes szállítási kapacitás az Északi Áramlat 1. gázvezetékpáron.
 • 2022.07.13. Magyarország kormánya energiavészhelyzetet hirdetett és 6 pontban fogalmazta meg a szükséges lépéseket az ellátásbiztonság fenntartása és az energiatakarékosság érdekében. A vészhelyzeti intézkedés 6. pontja hozzányúl a lakossági egyetemes „rezsicsökkentett” szolgáltatáshoz. A rezsicsökkentett árat egy úgynevezett átlagfogyasztáshoz köti, az a fölött elfogyasztott villamosenergia és földgáz után pedig szabadpiaci árat kell majd 2022. augusztus 1.től fizetnie a lakosságnak.
 • 2022.07.11. hivatalosan is leállt a földgáz szállítás az Oroszországot és Németországot közvetlenül összekötő Északi Áramlat 1. gázvezeték páron tervezett karbantartás végett 2022. július 21.-ig. Az európai kormányok attól tartanak, hogy Putyin fegyverként fogja használni az Északi Áramlatot és nem fog visszaindulni rendben a szállítás.
 • 2022.07.08. a német Uniper gázipari vállalat mentőcsomagot kért a német kormánytól, hogy fenn tudja tartani működését és el tudja látni ügyfelei energiaellátását.
 • 2022.07.07. az MNB (Magyar Nemzeti Bank) honlapján közölt napi középárfolyam túllépte a 412 forintos árszintet EUR devizanem esetén.
 • 2022.07.06. a norvég kormány szerda este beavatkozott, hogy véget vessen az országban kitört olaj- és gázipari sztrájknak, amely azzal fenyegetett, hogy tovább súlyosbítja Európa egyre mélyülő energiaválságát. A hír fontossága ellenére a másnapi kereskedésben a holland TTF gáztőzsdén tovább drágult a termékek árjegyzése.
 • 2022.07.05. A német energiaóriás, az Uniper megkapta a szövetségi engedélyt, melynek birtokában megkezdheti az új az alsó-szászországi LNG (cseppfolyósított földgáz) terminál építését a Wilhelmshaven projekt keretében. A tervek szerint a terminál 2022. végére, 2023. elejére állhat üzembe, melynek segítségével a jövőben évente akár 7,5 milliárd köbméter földgázt is át lehet transzformálni a terminálon, ami aktuális németországi gázigény mintegy 8,5 százaléka.
 • 2022.07.05. kedden Norvégiában az olaj- és gázipari szektorban dolgozók egy része sztrájkba kezdett, béremelést követelve az elszálló infláció miatt. Az esemény következtében csökkent az Európába exportálandó földgáz mennyisége, aminek hatására tovább erősödött a földgáz áremelkedése az Európai piacon.
 • 2022.07.04. a Gazprom főosztályvezető-helyettese hétfőn az Állami Dumában tartott beszédében kijelentette, hogy megfontolandó a cseppfolyósított földgáz értékesítésére is kiterjeszteni a rubelben való elszámolást. A hír hatására tovább erősödött a földgáz áremelkedése az Európai piacon.
 • 2022.07.01 a svájci székhelyű Nord Stream AG hivatalosan is bejelentette, hogy az Északi Áramlat 1. gázvezetéken július 11.-től 21.-ig karbantartást végeznek, ami alatt teljesen le lesz állítva a vezetékpáron az Európába történő földgáz szállítása. Az tervezett karbantartás korábban már ismert volt, de ennek ellenére tovább fokozódott a pánik az európai piacon, tovább emelve az egyes határidős termékek árjegyzését a holland TTF piacon.

Legyen naprakész velünk a földgázpiacokat érintően!

A “Feliratkozás” gomb lenyomásával elfogadod az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatónkban leírtakat.

Egyéb díjak, melyek az ipari gáz ára mellett megjelennek a kereskedelmi számlákon

MSZKSZ díj

A Magyar Szénhidrogén Készletező Szövetség gondoskodik a megfelelő mértékű biztonsági földgázkészlet megvásárlásáról, tárolásáról és értékesítéséről, valamint az ehhez szükséges tárolók létesítéséről, működtetéséről és
fejlesztéséről. Ahhoz, hogy a tevékenységét a 2006. évi XXVI. törvény alapján el tudja végezni, a fogyasztóktól földgáz tagi hozzájárulás jogosult beszedni. Az egységárat a Szövetség Közgyűlése határozza meg, mértékegysége Ft/MWh. A díj az elfogyasztott földgázmennyiség után fizetendő.

2022. január 1-jei hatállyal az MSZKSZ díj  (földgáz tagi hozzájárulás) egységnyi mértéke 179,95 Ft/MWh-ra csökkent a korábbi 257,07 Ft/MWh-ról. A döntést a Magyar Szénhidrogén Készletező Szövetség Közgyűlése a 1/2021. (XII. 17.) számú határozatában közölte.

Jövedéki adó

A jövedéki adóról szóló törvény szerint a földgáz termék után jövedéki adót kell fizetni, melynek mértéke 0,3038 Ft/kWh.

A hatályos 2016. évi LXVIII. törvény kimondja, hogy adókötelezettség keletkezik földgázra (2711 11 00 és a 2711 21 00 KN-kód szerinti termék) abban az esetben, ha a felhasználó közvetlenül termelőtől (belföldön), szervezett földgáz-piacról, vagy külföldről vásárol, valamint, ha a gazdálkodó saját felhasználásra termel földgázt. Előbbinél a felhasználó, míg utóbbinál a termelő az adóalany. Fontos megjegyezni, hogy lakossági energiafogyasztót nem terhel ez az adónem.

Adókötelezettség keletkezik továbbá, ha az energiakereskedő a felhasználónak földgázt értékesít. Ekkor a 2016. évi LXVIII. törvény 111. paragrafus 3. bekezdése szerint a kereskedő az adóalany, vagyis ő a kötelezett az adó megfizetésére. A legtöbb esetben viszont a földgáz mennyisége után fizetendő jövedéki adót a kereskedők automatikusan továbbhárítják a felhasználóra a kereskedelmi üzletszabályzatukban és az egyedi szerződésekben közölt feltételek szerint. 

Energiahatékonysági díj

Minden végfelhasználónak értékesítő földgáz kereskedőre 2021. január 1.-től kötelező érvényű az energiahatékonysági kötelezettségi rendszer (EKR), aminek a keretei között minden évben bizonyos százalékú energiamegtakarítást kell elérnie a felhasználóinak értékesített földgáz mennyiség után. A kereskedők több megoldás közül is választhatnak, hogy hogyan kívánják teljesíteni a kötelezettségüket, de az megfigyelhető, hogy mindenki elkezdte a kialakult többletköltségüket a felhasználókra tovább hárítani. További információkért olvasd el az ezzel kapcsolatos blogbejegyzésünket (kattints ide).

Az energiahatékonysági díj egy forgalomarányos díj (Ft/kWh), mely maximális mértékeit a következő táblázat tartalmazza az egyes évekre vetítve.

Energiabeszerzési szolgáltatásunkkal célunk
a vállalatok földgáz költségeinek és kockázatainak csökkentése!

Földgáz rendszerhasználati díjak

2022. január elsején nem történt változás a földgáz rendszerhasználati díjakban, mivel azok általában gázévekre vonatkoznak. Ebből adódóan leközelebb 2022. október elsejével történik majd változás a díjak mértékében. 

Fix rendszerhasználati díj

A kereskedővel megállapodott rendszerhasználati fix díj, az a tétel, ami tartalmazza az elosztói, a szállítói és adott esetben a tárolói lekötések, valamint a határkeresztező beszállítás (Entry) díját is. A felsorolt díjak egységárai szabályozottak, viszont a kereskedők által kínált végső fogyasztói fix rendszerhasználati díjak szinte minden esetben eltérnek, aminek az az oka, hogy minden kereskedő más stratégiával látja el a fogyasztóit. A rendszerhasználati fix díj egységárának mértékegysége lehet Ft/kWh/h/év, Ft/MJ/h/év, vagy Ft/m3/h/év.

Az éves díj az egységár és a lekötött kapacitás szorzata, amit a kereskedő havonta 1/12 részben számláz ki. Teljes költségszerkezetből 6-45%-ot is kitehet, az alapján, hogy optimális-e a kapacitáslekötés mértéke, mekkora a fogyasztásmérő nyomással korrigált összteljesítménye és a kialkudott fix rendszerhasználati egységár.

Forgalomarányos rendszerhasználati díj

A kereskedővel megállapodott rendszerhasználati forgalmi díj, mely az elfogyasztott földgáz mennyisége után fizetendő. A forgalomarányos rendszerhasználati díj általában tartalmazza az elosztás és a szállítás forgalmi díjat, valamint a szagosítás díját is. Az egységár mértékegysége lehet Ft/kWh, Ft/MJ, Ft/GJ, vagy Ft/m3. Teljes költségszerkezetből 1-2%-ot tesz csak ki, az alapján, hogy mekkora az éves fogyasztás és a kialkudott egységár.

Hatályos, 2021/2022-es gázévre szóló földgázelosztási díjak

Az előzőekben bemutatott fix, valamint a forgalomarányos rendszerhasználati kereskedői díjak részben a követező hatóságilag szabályozott díjelemek alapján kalkulálódnak. A földgázelosztási díjelemek a felhasználói fogyasztásmérők nyomással korrigált összteljesítményei és az elosztási rendszerüzemeltetői területek szerint szegmentáltak. 

A földgázelosztási díjelemek mértékét a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal határozatban állapítja meg.

A következőkben az egyes földgáz elosztókra érvényes rendszerhasználati díjelemeket mutatjuk be.

1. Elosztási átalánydíj, Ft/MWh

2. Elosztási alapdíj, Ft/év

3. Elosztási alapdíj, Ft/m3/h/év

4. Elosztási kapacitásdíj, Ft/kWh/h/év

5. Elosztási forgalmi díj, Ft/MWh

Ipari áram ára mellett a teljes villamosenergia költséget meghatározó rendszerhasználati díjak.
Ipari áram ára mellett a teljes villamosenergia költséget meghatározó rendszerhasználati díjak.
Ipari áram ára mellett a teljes villamosenergia költséget meghatározó rendszerhasználati díjak.
Ipari áram ára mellett a teljes villamosenergia költséget meghatározó rendszerhasználati díjak.
Ipari áram ára mellett a teljes villamosenergia költséget meghatározó rendszerhasználati díjak.
Ipari áram ára mellett a teljes villamosenergia költséget meghatározó rendszerhasználati díjak.

Hatályos, 2021/2022-es gázévre szóló földgáz szállítási rendszerüzemeltetési díj

Az előzőekben bemutatott fix, valamint a forgalomarányos rendszerhasználati kereskedői díjak másik jelentős részét a szállítási rendszerüzemeltetőnek (FGSZ Zrt.) fizetendő fizetendő díjak teszik ki.

A földgáz szállítási díjelemek mértékét a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal határozatban állapítja meg.

1. Szállítási kapacitásdíj a kiadási pontokon: 887,96 Ft/(kWh/h)/év

2. Szállítási forgalmi díj a kiadási pontokon: 40,32 Ft/MWh

Energiabeszerzési szolgáltatásunk keretei között optimalizáljuk cége
lekötésének mértékét mind villamosenergia, mind földáz esetén!

Kapacitáslekötés optimalizáció

Miért kifejezetten fontos a lekötött kapacitások helyes megválasztása?

Mivel a kapacitás díjak évről évre emelkednek, így még fontosabb felülvizsgálni a jelenlegi lekötések érvényességét minden egyes földgáz felhasználási helyen, mivel a ki nem használt túlkötés veszteséget termel cégének!

A következő ábrán egy átlagos – fűtési és használati melegvíz igény – földgáz fogyasztó napi csúcskapacitás felvétele, valamint az éves lekötött kapacitása látható. Megállapítható, hogy a maximális fogyasztói teljesítmény (600 kWh/h) jelentősen elmaradt a lekötött értéktől (1 000 kWh/h), vagyis 400 kWh/h teljesítmény egész évben nem volt kihasználva. Egy 100 m3/h vagy annál nagyobb, de 500 m3/h-nál kisebb névleges (össz)kapacitású fogyasztásmérővel rendelkező felhasználó esetén a ki nem használt túlkötés ~840 ezer forint veszteséget jelent a hatályos kapacitásdíjakkal kalkulálva. 

Ipari áram ára mellett a teljes villamosenergia költséget meghatározó rendszerhasználati díjak.

Átlagosan 30%-kal kedvezőbb fix rendszerhasználati költség érhető el rövidtávú kapacitástermékek optimális beállításával!

Kevesen tudják, de a felhasználók jogosultak az igényükhöz leginkább illesztkedő kapacitáslekötési stratégiát választására, vagyis a rövidtávú kapacitástermékek gazdálkodására. Ebben az esetben egy egész gázévben fix lekötött érték helyett különböző éves, negyedéves és havi kapacitástermékekből felépített lekötésszerkezet alakítható ki, amivel költséghatékonyabban fedezhető a felhasználó igény (lásd alábbi ábra).

Tapasztalatunk szerint átlagosan 30%-kal kedvezőbb fix rendszerhasználati díjak érhetőek el rövidtátú termékek optimális beállításával. Földgáz portfólió menedzsment tudás birtokában lévő szakértőink biztos támogatást tudnak nyújtani vállalatának abban, hogy lekötésszerkezete – a megfelelő kockázatokat számszerűsítve – költséghatékonyan, a veszteséget mellőzve legyen beállítva.

Kapacitásoptimalizációval akár 60%-ot is megspórolhatunk cégének

Csökkenteni kívánja fix rendszerhasználati költségét? Energiabeszerzési szolgáltatásunk keretei között optimalizáljuk cége lekötésének mértékét mind villamosenergia, mind földáz esetén!

Milyen információkra, adatokra van szükségünk a hatékony energiabeszerzési támogatás teljesítéséhez?

 • Földgáz felhasználási helyek listája (név, cím, POD azonosító, éves fogyasztás).
 • Jelenlegi földgázkereskedővel kötött ellátási szerződés.
 • Legfrissebb rendszerhasználati és kereskedelmi számla a számlarészletező oldallal együtt. Ha rendelkezésre áll, akkor az elmúlt 12 hónapra mindegyik.
 • Földgáz esetén órás fogyasztási adatok a távmérővel ellátott felhasználási helyek tekintetében minimum az elmúlt egy évre, de ha rendelkezésre áll, akkor az elmúlt három évre.
 • Jelentősebb jövőbeli változások/beruházások, amik bármilyen módon hatással lehetnek a fogyasztásra.
 • Meghatalmazás földgázbeszerzés támogatására és az illetékes elosztótársaságoknál való közbenjárásra a fogyasztási adatok bekérése végett.

Miért válasszon minket?

 • Rendelkezünk mindazon szakmai tudással és gyakorlattal, amely szükséges ahhoz, hogy támogatni tudjunk vállalatukat villamosenergia és földgáz ügyeitekben.
 • Követjük a magyar és a meghatározó európai, valamint globális villamosenergia és földgáz tőzsdéket és a piaci trendeket.
 • Tisztában vagyunk azzal, hogy az ipari áram ára, azaz a fogyasztói villamosenergia díja milyen árelemekből áll össze és azokra hogyan lehetünk hatással.
 • Csak megbízható és stabil háttérrel rendelkező kereskedőket vonunk be a tendereztetésbe.
 • Független tanácsadók vagyunk.

Milyen információkra, adatokra van szükségünk a hatékony támogatás teljesítéséhez?

 • Földgáz felhasználási helyek listája (név, cím, POD azonosító, éves fogyasztás).
 • Jelenlegi földgázkereskedővel kötött ellátási szerződés.
 • Legfrissebb rendszerhasználati és kereskedelmi számla a számlarészletező oldallal együtt. Ha rendelkezésre áll, akkor az elmúlt 12 hónapra mindegyik.
 • Földgáz esetén órás fogyasztási adatok a távmérővel ellátott felhasználási helyek tekintetében minimum az elmúlt egy évre, de ha rendelkezésre áll, akkor az elmúlt három évre.
 • Jelentősebb jövőbeli változások/beruházások, amik bármilyen módon hatással lehetnek a fogyasztásra.
 • Meghatalmazás földgázbeszerzés támogatására és az illetékes elosztótársaságoknál való közbenjárásra a fogyasztási adatok bekérése végett.

Miért válasszon minket?

 • Rendelkezünk mindazon szakmai tudással és gyakorlattal, amely szükséges ahhoz, hogy támogatni tudjunk vállalatukat villamosenergia és földgáz ügyeitekben.
 • Követjük a magyar és a meghatározó európai, valamint globális villamosenergia és földgáz tőzsdéket és a piaci trendeket.
 • Tisztában vagyunk azzal, hogy az ipari áram ára, azaz a fogyasztói villamosenergia díja milyen árelemekből áll össze és azokra hogyan lehetünk hatással.
 • Csak megbízható és stabil háttérrel rendelkező kereskedőket vonunk be a tendereztetésbe.
 • Független tanácsadók vagyunk.

Energiabeszerzési szolgáltatásaink

Fix áras energiabeszerzés

Szolgáltatásunkat azoknak a vállalatoknak ajánljuk, akiknek a két leginkább fontos szempont villamosenergia és/vagy földgáz igényük beszerzésénél a kiszámíthatóság és a tervezhetőség. A fix áras szerződéskötés esetén a vásárlási döntést elég egyszer meghozni, utána a teljes szerződéses időszak alatt állandó áron kerül kiszámlázásra az elfogyasztott mennyiség

Csoportos áram- és gázbeszerzés

Szolgáltatásunkat azoknak a vállalatoknak ajánljuk (leginkább mikro, kis és középvállalkozások), akik szeretnék kihasználni az energiapiacok adta lehetőségeket és az „egységben az erő” -t a szó szoros értelmében. Portfólió szintű beszerzés esetén ügyfeleink fogyasztási mennyiségeinek összevonásával és magas fokú szakértelmünkkel érünk el kedvezőbb árakat és szerződéses feltételeket a villamosenergia és földgáz kereskedőknél.

Rugalmas áras energiabeszerzési szolgáltatás

Flex beszerzés – rugalmas árú energiabeszerzés

Szolgáltatásunkat azoknak a vállalatoknak ajánljuk, akik a teljes villamosenergia, vagy földgáz igényük egy időpontban történő beszerzésének árkockázatát csökkenteni kívánják azáltal, hogy a szükséges mennyiséget rugalmasan több szeletben, vagy több sztenderd termék vásárlásával a szállítási időszakot megelőzően, vagy akár a szállítási időszakon belül kívánja megtenni.

A “Visszahívást kérek” gomb lenyomásával elfogadod az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatónkban leírtakat.

Akik minket választottak

Köszönjük érdeklődésed!

Jó úton haladsz, hogy megismerd az energetikában rejlő lehetőségeidet!

Kérlek add meg a következő adatokat, hogy felvehessük veled a kapcsolatot.

You have Successfully Subscribed!

Köszönjük érdeklődésed!

Jó úton haladsz, hogy energiádért csak annyit fizess, amennyit muszáj, és egy centtel se többet!

Kérlek add meg a következő adatokat, hogy felvehessük veled a kapcsolatot.

You have Successfully Subscribed!

Köszönjük érdeklődésed!

Jó úton haladsz, hogy energiahatékonnyá válj és közben megfelelj a törvényi előírásoknak is!

Kérlek add meg a következő adatokat, hogy felvehessük veled a kapcsolatot.

You have Successfully Subscribed!

Köszönjük érdeklődésed!

Érdekelődésed nagy örömmel fogadtuk, kérlek add meg a következő adatokat, hogy felvehessük veled a kapcsolatot.

You have Successfully Subscribed!

Takaríts meg akár 15%

Jó úton haladsz, hogy energiádért csak annyit fizess, amennyit muszáj, és egy forinttal se többet!

Okos csoportos energiabeszerzési szolgáltatásunkkal kialakítjuk a legjobb beszerzési stratégiát, amivel megtaláljuk számodra a legjobb kereskedői ajánlatot a piacon.

Kérlek add meg a következő adatokat, hogy felvehessük veled a kapcsolatot.

Érdeklődésed megkaptuk, hamarosan jelentkezünk!

Takaríts meg akár 15%

Jó úton haladsz, hogy energiádért csak annyit fizess, amennyit muszáj, és egy forinttal se többet!

Okos energiabeszerzési szolgáltatásunkkal kialakítjuk a legjobb beszerzési stratégiát, amivel megtaláljuk számodra a legjobb kereskedői ajánlatot a piacon.

Kérlek add meg a következő adatokat, hogy felvehessük veled a kapcsolatot.

Érdeklődésed megkaptuk, hamarosan jelentkezünk!